interieur auto schoonmaken

Wiki Article

Ben je wel klaar met je Honda vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je vierwieler door ons mooi poetsen. Iets dat je Kia kleurloos eruit doet zien komt door sneeuw, de weersinvloeden geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Wij zetten ons volledig in zodat dat de fraaie glans die je vierwieler voorheen had nogmaals naar voren komt. De bovenste laag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste resultaat. Met alleen de betere autowax te gebruiken en de grootste zorg krijg je de Mazda weer in glanzende staat terug. Zie op onze bedrijfswebsite vele voorbeeld foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Met een grote glimlach komen bekende naar je toe met de vraag of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest willekeurige momenten kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en een witte streep laat zich in je lak zien. Jammer, er valt jammer genoeg niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is een pijnlijk ogenblik en je bent juist altijd zo zuinig. Om je bolide dan weer honderd procent zonder krasjes te verkrijgen kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Een perfecte autolak door onze polijstbehandeling geeft je Toyota weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een vierwieler? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de lak. Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw bolide er net zo mooi van worden, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een toegevoegde beschermende laag over je huidige laklaag heen die nog lange tijd blijft zitten. Alvorens de glas-coating op de vierwieler kan worden gepoetst behoort de bolide een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel op aan te kunnen brengen. Na deze nano-coating valt het vuil en regen er probleemloos van af, je vierwieler blijft helemaal droog.

Ook de binnenzijde van je voertuig kunnen we compleet schoonmaken zodat je weer met een lekker gevoel de bolide in stapt. Wij maken alles binnen het auto interieur netjes, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze minder netjes als dat de bedoeling is. En wat voor persoon wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. De stoffen zetels komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Mercedes aangenaam ruiken, treurig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle ongewenste geuren die in het auto interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je auto volstrekt van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Uiteraard kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Heb je een auto van je bedrijf of een particuliere? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw Renault schoon hebt terug gekregen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je moeder wilt adviseren. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Maak een afspraak.

Ben je minder blij geworden met je Ford vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je auto door ons poetsen. Iets dat je Nissan mat doet lijken komt door hagel, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Na vaak buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen probleem, in liefhebbende handen komt ie er als nieuw uit te zien. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste resultaat. Ons personeel is altijd tevreden op het eindresultaat, en dat is niet zo vreemd, want ze gebruiken de betere autowax en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze website enkele voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. In een zucht staat er dan weer een fraai fonkelende automobiel voor je garage waar je voldaan om zult zijn.

Dit gaat bekent in de oren klinken, zit je lekker in de vierwieler op weg naar je werk en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krasjes opgelopen door fijne steentjes. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je lak waar je niet op zat te wachten. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om weer in een glimmende vierwieler te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn beschadigingen die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar struiken of steentjes weer volstrekt onzichtbaar. Het meest opvallende is de kleur, deze is weer helder.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die glimmen in het zonlicht of onder verlichting van de straat? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van ik zou willen dat die van mij was? Met onze glascoating service gaat ook jouw auto er net zo mooi van worden, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een extra beschermende laag over je bestaande laklaag heen die nog lang blijft zitten. Belangrijk is dat de meer informatie bolide eerst geheel gepoetst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Na deze nano-coating valt het viezigheid en regenwater er probleemloos van af, je vierwieler blijft helemaal droog.

Plus de binnenkant van je heilige koe kunnen we volledig reinigen zodat je nogmaals met een lekker gevoel de vierwieler in stapt. Lederen stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo schoon of als het net uit de fabriek komt. Na een redelijke tijd in de bolide te hebben doorgebracht is deze minder schoon als dat de bedoeling is. Als je je oma een lift moet geven dan is het een schande als die een vieze lift krijgt. De stoffen autostoelen komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Bmw aangenaam geuren, treurig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Wij verbloemen de bijgekomen geurtjes niet, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer prettig ruikt.

Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je voertuig van binnen en buiten brandschoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Ook is het best slim om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt aanbevelen bij bijvoorbeeld je buurman. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar eens bij ons langs.

Report this wiki page